Çocuk Tiyatrosu

Seanslar :
Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi - Pandemi

BIR KÜMES MÜZIKALI
Iste size bir kümes... Herkesin baris ve dostluk içinde yasadigi bir kümes... Bu kümeste kimler yok ki... Isini çok seven Horoz Üürü ü, tek derdi yumurtlayamamak olan anne Kubik, onun biricik yavrusu civciv Minicik, her gün zamaninda yumurtlayan teyze Tapik, çiftligin saskin bir o kadar da sevimli köpegi Pisir ve tabii ki onlari çok seven çiftlik sahibi Tonton Dede...

ÖNEMLI DUYURU
Içisleri Bakanligi Tarafindan Yayinlanan Toplu Faaliyetlere Dair Genelge Kapsaminda;
MISAFIRLERIMIZIN TOPLU OLARAK BULUNACAGI TÜM ETKINLIKLERDE, 6 EYLÜL 2021 ITIBARIYLE ASI KARTI VEYA NEGATIF SONUÇLU PCR TESTI ZORUNLULUGU VARDIR.

Etkinlik alanina gelirken misafirlerimizin asi kartini /asi karti yok ise PCR testi veya hastaligi geçirmis olduguna dair HES uygulamasi üzerinden ilgili ibrazini yapmasi gerekmektedir.
Kisi hastaligi geçirmemis, asili degil veya negatif PCR testi yok ise etkinlige katilmasina müsaade edilmeyecektir.

© 2024 Beykoz Belediyesi.Tüm hakları Saklıdır.