Çocuk Tiyatrosu

Seanslar :
Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi

MANGALDAKI ÇIÇEK
Mutfakta bulunan, içi kül dolu bir mangalda birdenbire bir çiçek büyür. Asçimiz bu duruma bir anlam veremez. Küllerin içinden dogan çiçegi koparip atmaya gönlü elvermeyen asçimiz, menüden et yemeklerini çikarir. Mangal yelpazesi ise çiçegi koparmaya kararlidir. Digerleri onu engellemek için çok çaba sarf etmek zorundadir. Obje tiyatrosu örnegi olan oyunumuzun metni, 2018 sezonunda Kadiköy Belediyesinin açtigi “Çocuk Oyunu Yazma Yarismasi”nda ödül almistir.

ÖNEMLI DUYURU
Içisleri Bakanligi Tarafindan Yayinlanan Toplu Faaliyetlere Dair Genelge Kapsaminda;
MISAFIRLERIMIZIN TOPLU OLARAK BULUNACAGI TÜM ETKINLIKLERDE, 6 EYLÜL 2021 ITIBARIYLE ASI KARTI VEYA NEGATIF SONUÇLU PCR TESTI ZORUNLULUGU VARDIR.

Etkinlik alanina gelirken misafirlerimizin asi kartini /asi karti yok ise PCR testi veya hastaligi geçirmis olduguna dair HES uygulamasi üzerinden ilgili ibrazini yapmasi gerekmektedir.
Kisi hastaligi geçirmemis, asili degil veya negatif PCR testi yok ise etkinlige katilmasina müsaade edilmeyecektir.

© 2024 Beykoz Belediyesi.Tüm hakları Saklıdır.