Yetişkin Tiyatrosu

HÜNKAR

18 Aralık Cumartesi
Seanslar :
Ahmet Mithat Efendi Kültür Merkezi

ÇIGDEM HAKAN GÜNERI - FATIH ÖZSEÇEN - FARUK ALAMEHMET - SERDAR DINÇER - GÜLNUR ÇELIK - ULAS SAYMAN - HAVVA SAHIN - OGULCAN SÖGÜT - EMIRHAN KÜÇÜK - DUYGU TÜRKYILMAZ - BERKE ENES ULUDAG - ALI BERK YAMAN - FURKAN AYHAN ÖZDEMIR - SAMAT GÖKGÖZ - KAZIM BALTA - FEHIM ARDA AYTÜRK -ÇAGDAS SERCAN DOGANTEKIN - IBRAHIM ÖMER ISLER

HÜNKAR
Alanya Beyinin oglu Gaybi, avlanirken bir ceylani vurur. Yarali ceylan kaçar ve bir Tekke’nin kapisindan girer. Burasi bir Anadolu Ereni olan Abdal Musa’nin Tekkesi’dir. Abdal Musa kolunu kaldirir ve “Ceylana attigin ok bu muydu?” diye sorar. O an nasil bir hata yaptigini anlayan Gaybi, Tekke’ye kabulünü ister ve dünya malindan vazgeçer. Gaybi’, “Kaygusuz Abdal’a” dönüsecek, çaglari asacak deyisler, siirler böyle ortaya çikacaktir.

ÖNEMLI DUYURU
Içisleri Bakanligi Tarafindan Yayinlanan Toplu Faaliyetlere Dair Genelge Kapsaminda;
MISAFIRLERIMIZIN TOPLU OLARAK BULUNACAGI TÜM ETKINLIKLERDE, 6 EYLÜL 2021 ITIBARIYLE ASI KARTI VEYA NEGATIF SONUÇLU PCR TESTI ZORUNLULUGU VARDIR.

Etkinlik alanina gelirken misafirlerimizin asi kartini /asi karti yok ise PCR testi veya hastaligi geçirmis olduguna dair HES uygulamasi üzerinden ilgili ibrazini yapmasi gerekmektedir. 
Kisi hastaligi geçirmemis, asili degil veya negatif PCR testi yok ise etkinlige katilmasina müsaade edilmeyecektir.

© 2024 Beykoz Belediyesi.Tüm hakları Saklıdır.